Installation av ventilation

Installation av komplett FTX system i hus som byggs.
Installation av komplett FTX system i hus som byggs.

Ska du bygga nytt eller renovera ventilationen hemma? Vi hjälper dig från start till mål.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Dålig luft i hemmet kan vara märkbart på flera sätt. Att vakna med huvudvärk, förhöjda radonvärden eller kondens på fönsterrutorna är vanligt förekommande exempel på otillräcklig ventilation.  Har du funderingar på ett installera ett nytt ventilationssystem till ditt hus eller går i tankarna på att bygga nytt? Ring eller mejla in till oss så hjälper vi er kostnadsfritt komma fram till den bästa lösningen.

PROJEKTERING FÖR NYTT VENTILATIONSSYSTEM

Har ni bestämt er för att bygga en ny anläggning börjar man med projektets förarbete, detta förarbete kallas för projektering. Vi kommer i detta skede begära in underlag för prissättning av projektet så som ritningsunderlag, information om fastigheten och även information om önskade funktioner i ditt nya luftbehandlingssystem. Med en väl utförd projektering kan du som kund känna dig trygg att du får det du förväntar dig.

OFFERT. FAST PRIS ELLER LÖPANDE RÄKNING?

När projekteringen är färdig kan en offert för projektet tas fram. Löpande pris innebär att vi tillsammans med tidrapportering fakturerar våra mantimmar under projektets gång veckovis. Detta alternativ kan vara lönsamt vid mindre och smärtfria entreprenader. Risken kan dock upplevas som högre då det inte finns något fast pristak.  

Med fastpris offerten tar vi som entreprenör risken om något oförutsett inträffar men har möjlighet att tjäna in lite tid om allt går som på räls. Hos oss väljer du det som passar dig och ditt projekt bäst.

MONTAGE OCH DRIFTSÄTTNING

När offerten är accepterad börjar arbetet. En projektledare är tilldelad projektet och materialet beställs ut till arbetsplatsen. Vi ser till att arbetet blir utfört enligt tidsplanen från start till mål och håller dig som kund informerad om status på projektet. När systemet är färdigt för drift startar vi upp och kalibrerar in det efter konstens alla krav.

DOKUMENTATION 

Vid nybyggnation och renovering av fastigheter krävs viss dokumentation. Allt ifrån bygganmälan vid väsentlig förändring i fastighet till flödesscheman och DU-pärmar kan begäras in av diverse instanser. Vi ser till att detta är plats vid behov och har alltid en gedigen kundtjänst tillgänglig vid eventuella frågetecken.  

Läs mer hos Svensk ventilation

Recommended Posts